FBZ U14 runner-up in de indoorcompetitie

FBZ U14 runner-up in de indoorcompetitie

24/03/2024 - Play-offs van het BK indoor voor U14-teams

De play-offs U14 gaan door in Diepenbeek. Onze valken Tieben, Harry, Ward, Wiebe, Matisse, Louis & Felix zijn er klaar voor.

1e match en direct kwartfinale spelen we tegen Diabolic. De spelers zijn wat nerveus en spelen in de aanval iets gehaast maar verdedigen heel sterk. Uiteindelijk verdwijnen de zenuwen en winnen we met 12-3.

Op naar een halve finale tegen Mooncatchers. Een lastige match. Wij spelen goed, het gaat gelijk op, 7-7 en de tijd is voorbij. Universe! Heel spannend met 2 turnovers maar gelukkig winnen we. Een heel mooie teamprestatie! Iederen speelde top.

Finale tegen G1 van Gentle. We hebben dit seizoen nog niet kunnen winnen van hen, maar zien het volledig zitten. Helaas gaat de match door in een veel kleinere zaal. Wij moesten dat even gewoon worden, Gentle speelde er al de hele dag en begon de match heel sterk. We komen snel 4-1 achter. Zij spelen heel goed met een matuur en slim spel waar we moeilijk een antwoord op vinden. Gentle wint verdient met 10-6 de finale. Na de eerste teleurstelling wint de blijdschap over een 2e plaatst het toch. De valken mogen terecht trots zijn op dit resultaat!

Tijdens de prijsuitreiking blijkt ook nog dat Freezzz Beezzz team Kraaien de spirit of the game heeft gewonnen in de indoorcompetitie 23-24!! Team Buizerds en Haviken eindigen 3&4 in de eindstand. Een heel mooie bevestiging van sportiviteit en fairplay van deze U14 groep!

coach Frank

Info

Alle info over BUYIC U14 vind je op deze link

Alle resultaten vind je op deze link