BUYIC U14 dag 3

26/02/2024 - BK indoor voor U14-teams

Derde speeldag

Divisie 1 - FBZ valken

Diabolic U14 - FBZ Valken 5-8
FBZ Valken - Soucoupes U14 4-7
FBZ Valken - Gentle 4 8-6
Gentle 1 - FBZ Valken 8-5

FBZ Valken wordt 2de en plaatst zich voor de play-offs met 8!

Divisie 3 - FBZ haviken

Gentle 3 - FBZ Haviken 6-8
PiXL - FBZ Haviken 8-7
New Kids Helgtre - FBZ Haviken 7-6
Gentle 5 - FBZ Haviken 2-9

Zondag was het de derde speeldag voor het team de haviken van de u14. We speelden dicht bij huis, namelijk in Oedelem.

We wonnen onze eerste match met 8-6 tegen Gentle3. Het was een zeer toffe maar ook spannende match. Onze tweede match was tegen PiXL. We verloren nipt met 7-8.

Onze derde match tegen New Kids Helgtre was weer super spannend. We verloren jammer genoeg met 6-7. We sloten gelukkig wel af met een mooie overwinning, 9-2 tegen Gentle5!

Ik denk dat de volledige ploeg blij is met ons resultaat van het indoorseizoen!

Coach Oskar

FBZ haviken eindigt 14de

Divisie 4 - FBZ raven

Jetset black - FBZ Raven 7-8
Gentle 6 - FBZ Raven 2-8
Blackbirds U14 - FBZ Raven 4-10
Red Nuts JR - FBZ Raven 4-8

FBZ Raven eindigt 19de

Onze eerste match was tegen jetset en we zorgden direct voor een mooie voorsprong van 5-0. Midden in de match hebben we even de focus verloren waardoor het nog spannend werd. We wonnen met 8-7.

We zijn met enige stress begonnen tegen Gentle 6 maar hebben toen al rap een voorsprong gepakt en hebben na een intense match gewonnen met 8-2.

We hadden al een keer tegen het team van Blackbirds gespeeld dus kenden hun spel al een beetje. In het begin van de match hebben we direct al een voorsprong gemaakt en gewonnen met 10-4.

In de laatste match tegen Rednuts zaten we de eerste 3 punten niet in het spel. Daarna hebben we 8 breaks gepakt waarna de rednuts nog het laatste punt hebben gemaakt.

Zo gingen we met 4 overwinningen naar huis!

Linus A.

Divisie 5 - FBZ zwaluwen

Firebirds - FBZ Zwaluwen 5-4
Gentle 8 - FBZ Zwaluwen 5-7
Lil' Foxes - FBZ Zwaluwen 5-4
Gentle 7 - FBZ Zwaluwen 9-6

Onze eerste match van de dag was tegen de u14 van Lift. We moesten er nog een beetje inkomen en na 25 min was het 4-4: dus universe. Na enkele turns konden zij uiteindelijk toch scoren. 4-5. Wel altijd jammer om op universe te verliezen maar nu zijn we zeker wakker voor de volgende match tegen Gentle.

We speelden heel mooi samen en konden vlotte punten maken. We wonnen met 7-5.

De derde match was tegen de vossen. We hadden hen de vorige twee speeldagen ook al tegengekomen, dus we kenden hun spel en konden onze defense daar goed aan aanpassen. Het was een zeer spannende en intens(iev)e match. En dan weeral op 4-4 universe. Ondanks ons sterk spel hebben we het laatste punt niet kunnen scoren. Nog eens 4-5.

De laatste match was tegen een andere ploeg van Gentle. Veel plezier gemaakt tijdens deze match, leuk om hiermee het indoorseizoen te eindigen. Wel verloren maar dat vonden we niet zo erg.

Superleuk om zo’n enthousiast en gemotiveerd team te zien spelen deze 3 speeldagen!!

Coach Marie

FBZ zwaluwen eindigt 27ste

Divisie 7 - FBZ kraaien & FBZ buizerds

FBZ Buizerds - FBZ Kraaien 6-4
FBZ Buizerds - Jetset white 6-4
Gentle 10 - FBZ Kraaien 5-4
FBZ Kraaien - Jetset white 2-5
FBZ Buizerds - Gentle 10 5-7
Jetset white - FBZ Kraaien 4-3
Gentle 10 - FBZ Buizerds 4-8

FBZ Kraaien

Op zondag 25 februari was het voor de FBZ Kraaien de laatste speeldag voor het indoor seizoen dit jaar. We speelden in Brugge, Xaverianen.

Met de tribune vol supporters en een klein beetje stress, begonnen we met veel enthousiasme aan onze eerste match van de dag. Deze was tegen de FBZ Buizerds, dus we hadden veel zin in deze match. We begonnen wat minder en moesten er nog wat inkomen, maar na een mooie comeback was de eindscore 4-6.

Onze tweede match is tegen Gentle 10, dit team kende we goed. We waren ze al een paar keer tegengekomen in de vorige speeldagen, dus met een beetje gezonde stress begonnen we eraan. Elk punt was spannend en er werd sterk gespeeld langs beide kanten. Dankzij de mooie defence en prachtige lange passen kwamen we gelijk te staan op 4-4 met nog 30 seconden op de klok. We begonnen met veel enthousiasme aan het punt. De defence zat goed, maar door een paar jammere foutjes bij de eindzone verloren we vaak de disc. Deze konden we telkens terug pakken. Het werd een heel lang punt, maar jammer genoeg trok Gentle aan het langste eind en maakten ze het laatste punt.

Nog vermoeid van de vorige match, mochten we al direct beginnen aan de volgende. Door het lange laatste punt was er geen tijd meer voor pauze, maar gelukkig hadden we een groot team en 4 frisse spelers klaar om te frisbeeën. En dankzij de goede chocomelk was heel het team terug klaar om te spelen. Ondanks het mooie spel verloren we toch met 2-5 tegen Jetset.

De laatste match was opnieuw tegen Jetset. Deze verloren we jammer genoeg op universe, het werd 3-4.

Het was een dag vol spannende matchen en prachtige acties. Klaar om volgend jaar ons opnieuw volledig te smijten!

FBZ Buizerds eindigt 30ste en FBZ Kraaien 32ste

Info

Alle info over BUYIC U14 vind je op deze link

Alle resultaten vind je op deze link

De rangschikking vind je op deze link