BUIC dag 3

18/02/2024 - Indoorcompetitie open dag 2

Derde speeldag

Nationale divisie 2A - FBZ One

FBZ One - BBO2: 10-3
FBZ One - BBO3: 13-2
FBZ One - Eulch1: 10-4
FBZ One - Eulch1: 11-7

One wordt jammer genoeg 9de en op de play-offs is er enkel plaats voor de top-8, jammer!

Nationale divisie 2B - FBZ Hive

Armada - FBZ Hive: 9-7
Antwerp Ultimate - FBZ Hive: 8-10
Open de l'amour - FBZ Hive: 13-2
FBZ Hive - Adrenalinnes Open: 9-6

Voor de derde speeldag moesten we met een zo goed als volledig team afreizen naar het verre Antwerpen. Zoals iedereen al eens heeft gehad moesten wij vandaag om 7.15 aan de achterkant van het station staan om op tijd te zijn. Na een rustige opwarming en vele kleine oogjes begonnen we aan de eerste match tegen armada. Ik denk dat we die match het beste gespeeld hebben van de hele dag, maar ondanks de goeie moed verloren we met 7-9. De spirit in deze match was niet zo super goed maar het kon er nog mee door.

25 minuten hadden we om ons voor te bereiden op de volgende match. Deze match was tegen de thuisploeg, Antwerpen, en hebben we met de nodige moeite toch kunnen winnen. De eerste overwinning van de dag was binnen.

Daarna moesten we tegen een franstalige ploeg waarbij iedereen van onze ploeg de match liever vergeet. Door veel individuele foutjes en een immens groot aantal aan drops verloren we onze derde match. De spirit daarentegen was goed tot zeer goed zelfs.

Onze laatste match was tegen een andere Waalse ploeg. Na een intensieve opwarming begonnen we aan de match en wonnen we die ook. Met 2 wins en 2 losses konden we deze intensieve dag afsluiten.

Eenmaal in brugge zijn er nog een paar mensen naar de twee laatste wedstrijden van de one gaan kijken. Leuk om te zien wat die mannen daar allemaal uitspookten. Na een leuke maar vermoeiende dag ging iedereen met een goed gevoel naar huis en keek terug op deze dag.

Ewoud D

Hive wordt 16de in de eindstand

Regionale divisie 2 - FBZ Wuk

Vos Reinaert - FBZ Wuk: 10-3
FBZ Wuk - Disco Duro: 9-4
FBZ Wuk - Flying Rabbits Rahou: 3-12
Disc Duro Tripel - FBZ Wuk: 10-2

Vandaag namen we deel aan een intensieve laatste speeldag van de BUIC in de sportzaal van Hoboken. Ondanks dat het toernooi binnen plaatsvond, was de sfeer vol van opwinding en competitieve geest.

De eerste wedstrijd tegen Vos Reinaert begon veelbelovend, maar al snel werden we geconfronteerd met een sterke tegenstander die ons overtrof doordat wij er met ons hoofd niet bij waren en slordig aan het spelen waren. Deze match verloren we dan ook met 3-10

In de tweede wedstrijd speelde Disco Duro Tripel met een zone waar we in het begin wat moeite mee hadden maar na een time-out hadden we door hoe we deze zone moesten breken. Hierdoor konden we met 9-5 winnen.

Helaas slaagden we er niet in het momentum vast te houden in de derde wedstrijd tegen Flying Rabbits. Door ons chaotisch spel en een blessure van onze sterspeler David kwamen we tekort tegen een goed georganiseerde tegenstander en verloren de match met een teleurstellende 3-12.

In de laatste wedstrijd van de dag moesten we tegen Disco Duro spelen die met dezelfde zone speelt als Disco Duro tripel. We dachten dat we deze match wel konden winnen, maar ze hadden naar ons spel gekeken en hun zone aangepast. Hierdoor waren we wat verward en konden we niet meer in onze flow geraken en verloren deze match met 2-10.

Vic DM

Wuk wordt 10 in de regionale divisie

Info

Alle info over het BK indoor vind je op deze link

Alle resultaten vind je op deze link

De rangschikking vind je op deze link