BUMIC  dag 3

BUMIC dag 3

11/02/2024 - BK Indoor mixed - dag 3

Freezzz Beezzz gemiengeld vs Flying Rabbits Pannenkoek: 7-9

We kwamen toe in Xaverianen, de ene al wat frisser dan de andere, maar klaar om ons frisbeetalent te laten zien in 2e divisie! Onze eerste tegenstander waren de flying rabbits. We waren niet goed wakker, waardoor ze al snel op voorsprong konden komen. We streden dapper terug en de score bleef redelijk gelijk opgaan, maar op het einde konden ze toch dat beslissende punt maken.

Freezzz Beezzz gemiengeld vs Glory Owls Luc & Sylvie: 3-11

Onze volgende match was tegen de Glory Owls. We slaagden er moeilijk in ons eigen spel te vinden en maakten verschillende individuele fouten. We bleven keihard vechten, maar de uilen straften iedere fout genadeloos af, wat de eindstand tot stand bracht.

Freezzz Beezzz gemiengeld vs Freespect Mixed: 6-13

Match 3 en we wisten wat ons te doen stond. We wisten dat dit een moeilijke match zou worden tegen een sterke tegenstander. Helaas zette ons patroon van de speeldag zich voor en kwamen we al snel op achterstand. Halverwege de match vonden we dan toch ons ritme, maar iets te laat met een 6-13 tot gevolg.

Freeezzz Beezzz gemiengeld vs Blackbirds Mixed 2: 9-8

De laatste match van de dag en we snakten naar een overwinning. Tegen Blackbirds zou dit een stevige opgave worden, maar we waren klaar om alles te geven. Beide ploegen hadden nog geen enkele match gewonnen en vlogen er volledig in vanaf de eerste pull. Onze passen kwamen net iets beter aan en we maakten een kleine kloof. Deze was genoeg om de overwinning te behalen na een felbevochten match.

Niet de speeldag waarop we gehoopt hadden, maar als we kijken naar de BUMIC in het geheel kunnen we trots zijn op onze prestatie. We wonnen 9 van onze 12 matchen, waarvan vele ruime scores waarin we de tegenstand volledig konden overklassen. We hebben jarenlang geen MIXED gespeeld, maar hebben toch getoond dat de Brugse bijtjes op alle vlakken nog steeds ijzersterk zijn! Volgend jaar gaat onze klim naar de top verder!

Tom VDP

Alle info over het BK indoor vind je op deze link

De resultaten van de derde speeldag vind je op deze link

De eindstand voor de play-offs vind je op deze link