BUIC dag 2

17/12/2023 - Indoorcompetitie open dag 2

Tweede speeldag

Nationale divisie 1A - FBZ One

FBZ One - Gentle Open A 8-9
FBZ One - Oufti-Tchanchès 8-9
FBZ One - Blackbirds Open 5-13
FBZ One - Open de l'amour 13-4

verslag volgt

Nationale divisie 2A - FBZ Hive

Flywin Open 1 - FBZ Hive 11-8
Antwerp Ultimate 1 - FBZ Hive 5-10
DH Open 1 - FBZ Hive 12-7
FBZ Hive - Blackbirds Open 3 10-6

verslag volgt

Regionale divisie 2 - FBZ Wuk

FBZ WUK – Ostend Sea Freeze: 4-10

We zijn vandaag gestart met een match tegen Ostend Sea Freeze. In het begin zijn we goed gestart en gingen de scores redelijk gelijk op, maar na verloop van tijd kreeg Oostende hun spel steeds meer onder de knie. We hebben hard gestreden met hier en daar een paar kleine foutjes, waar Oostende van geprofiteerd heeft en de kloof gemaakt en behouden heeft. Na deze wedstrijd wisten we waar onze pijnpuntjes lagen om het de volgende match beter te doen. Een heel aangename en leerzame wedstrijd.

FBZ WUK – Eul’chimate 2: 8–4

De volgende tegenstander was Eul’chimate. Na de vorige match hebben we ons bij deze match helemaal gesmeten en met resultaat. Als het aan ons was voor defence, gaven we de anderen geen meter om in te spelen en bij offence konden we mooi ons spel samen spelen. De foutjes van de vorige match waren bijna allemaal weg, waardoor we een mooi spel hebben neergezet.

FBZ WUK – Flying Spartans 1: 4-10

Vol goede moed begonnen we aan een match tegen Kortrijk. Het begon goed en het leek gelijk op te gaan, maar Kortrijk wist al snel zich aan ons spel aan te passen en wij hadden daar iets meer moeite mee. Door de goede verdediging van Kortrijk waren er hoge stalls en was er bij ons een beetje haast waardoor sommige opties over het hoofd gezien werden. Dit ten voordele van Kortrijk en daar maakten ze graag gebruik van. We hebben wel veel geleerd van deze match en hebben genoten om ze te spelen.

FBZ WUK – XL Open 3: 8-7

Om de dag te eindigen, speelden we tegen XL 3. Het was een spannende match met twee teams die aan elkaar gewaagd waren. Dit was ook te voelen het was een nek aan nek race. Maar uit ervaring met XL 2 wisten we om hun strategie met der tijd toch te onderscheppen en zo zelf een punt te maken.

We kijken met veel plezier en trots terug op speeldag 2. We hebben veel geleerd en laten zien wat we waard zijn. Op naar speeldag 3.

Kobe B.

Info

Alle info over het BK indoor vind je op deze link

Alle resultaten vind je op deze link

De rangschikking vind je op deze link