BUWIC Dag 1

BUWIC Dag 1

14/11/2021 - BUWIC

Vandaag ging de eerste speeldag door van het BK indoor voor damesteams. Ons damesteam wuf. start in 1ste divisie

Divisie 1

Gentleladies - wuf. 7-10
OneLUV - wuf. 6-9
Flying Rabbits Athena - wuf. 11-6
wuf. - OwlsP 13-4

wuf. wordt 2de en blijft in 1ste divisie

Verslagje van de dag van Noola: 14 november, eerste speeldag met de vrouwen. Een paar bekende gezichten staan al te wachten aan het station om te vertrekken naar Leuven. Na een vlotte rit van 1 uur en 20 minuten komen we al aan. Eventjes zoeken we naar de ingang, maar die is al snel gevonden.

We maken ons klaar en hebben nog een korte teambespreking in de kleedkamer. We beginnen goed aan onze eerste match van de dag (tegen Gentle) en we blijven ook goed spelen. We winnen met 10-7.

Met een bang hartje warmen we op voor de tweede match. Leuven…. We starten in defence en LUV scoort al snel een puntje. Niet erg, ze waren natuurlijk begonnen in aanval. We spelen vol vertrouwen verder en winnen de match met 9-6.

We hebben zin in de derde match en zijn erop gebrand om ook deze te winnen. We spelen tegen Flying Rabbits. We beginnen niet zo goed als we zijn begonnen aan de andere matchen. Flying Rabbits zet een goeie zone en wij zijn een beetje in de war. We blijven vechten en verliezen uiteindelijk met 11-6.

De laatste match van de dag is tegen Pussycat d’Owls. We willen deze winnen! We beginnen weer niet goed en komen 2-0 achter. We komen bij tot 4-4 en toen konden we niet meer verslagen worden. We winnen met 13-4.

Na 3 gewonnen matchen eindigen we op de tweede plaats. We blijven dus in eerste divisie. Volgende speeldag 5 december!

Info

Alle info over BUWIC vind je hier

Alle resultaten vind je hier

De rangschikking vind je hier