BUL Game 3: Flywin - ONE

BUL Game 3: Flywin - ONE

11/08/2021 - Vandaag stond er een match tegen Flywin op het programma.

Onze ploeg, negen man sterk, zakte af naar het verre Namen. Een lange tocht als je het mij vraagt. Ondanks een magere opkomst waren we toch gebrand om de overwinning mee te nemen naar Brugge!

Eenmaal iedereen goed was aangekomen begonnen we aan een korte maar intense opwarming. Onze grinta was groot genoeg om te KNALLEN.

De match begon en we wisten dat we er nog in moesten komen maar dat hield ons niet tegen… We kwamen tegen halftime voor met vier-zeven en dat voelde goed. We wilden deze voorsprong behouden, maar dit lukte minder goed dan verwacht. Een time-out van Flywin gaf hen een nieuwe boost, ze kwamen er terug door en het werd terug close. Toen wisten we dat we nog eens alles moesten geven en alle juice uit onze benen moesten persen. Dit lukte zeker. Na een paar small balls en diepe passes kwam de overwinning dichter bij.

Het eindverdict: een 10-15 zege tegen Flywin. We waren zeer gelukkig: na een lang seizoen zonder toernooien hadden we onze eerste overwinning op verplaatsing te pakken. Natuurlijk zagen we allemaal de terugweg van twee uur niet zitten, maar met een overwinning op zak werd dit gevoel wel wat lichter.

Op naar de volgende match!

(c) Thomas B