BUMIC Dag 3

BUMIC Dag 3

16/02/2020 - Vandaag vertrokken we met 9 spelers en een tosSter naar Hasselt voor de derde speeldag van de BUMIC.

Na een rit van 2u konden we beginnen aan de match tegen de thuisploeg Diabolic Heaven.

We beginnen goed en hebben elkaar snel gevonden. We namen een voorsprong van 2 punten. Diabolic kwam al snel in hun spel en kan de achterstand ophalen. In het verdere verloop van de match ging het nog heel gelijk op. We hebben voor elk punt gevochten maar verloren jammer genoeg op universe met 6-7.

Na een korte pauze daarna tegen Freespect. Enkele bekende gezichten en na een korte gathering zijn we met volle moed aan de match begonnen. Aan het begin van de match wisten we meteen ook dat het pittig ging worden. We vallen in herhaling en eindigen opnieuw op universe, waarbij Freespect het laatste punt nam. Score 7-8.

De derde match was tegen Honeymoon, ze konden snel een aantal punten maken. Onze comeback kwam jammer genoeg te laat en we verloren de match met 7-10.

Samen met de Flying Rabbits sluiten we onze speeldag af. Sterk begonnen met een voorsprong van een aantal punten maar dit konden we niet vasthouden. De Rabbits kwamen terug en maakten een aantal breakpoints. We verloren ook met 7-10.

We hebben veel geleerd vandaag maar het belangrijkste is dat we ons plaatsten voor de play-offs!

Je vindt alle resultaten op belgianultimate.be

(c) Lander M