BUWIC Dag 3

BUWIC Dag 3

02/02/2020 - Laatste speeldag van de indoorcompetitie, in La Hulpe.

Na een lange rit van 1h20 kwamen we toe, waar we eerst 10 minuten moesten zoeken naar de ingang van de zaal. Nog 15 minuten om onze kleren aan te doen en klaar te staan op het veld. Geen probleem, dat komt wel in orde. En inderdaad iedereen stond klaar op het veld. Nog snel een korte opwarming en we begonnen aan onze eerste match tegen Skyettes. We kwamen al snel 1-3 achter, maar we konden terugkomen tot 3-3. We speelden verder en konden de stand ongeveer gelijk houden. Tot we in de laatste puntjes een paar kleine foutjes maakten. We verloren met 7-9.

Tweede match tegen Gentle ladies. We wisten dat het niet gemakkelijk ging worden, maar we gingen toch voor de winst. We begonnen goed, maar Gentle was sterk en speelde heel snel. We bleven vechten, maar verloren toch nog met 5-12.

Derde en laatste match van de dag, White Foxes. We moesten en zouden winnen. We begonnen goed en we konden gemakkelijk een paar puntjes maken, maar het kon niet blijven duren. We bleven wel vechten, maar door de vermoeidheid maakten we kleine foutjes waardoor we verloren met 7-9.

We genoten van de laatste speeldag en nu maar hopen dat we naar de play-offs mogen!

(c) Noola S

Er was geen 4de match vermits Flying Rabbits meespeelde op het EK Indoor in Denemarken

Alle resultaten vind je op BelgianUltimate.be