13/10/2019 - Dit weekend ging in Gent het Belgisch kampioenschap voor mixed teams door. Uiteraard waren de Beezzz aanwezig met een team

We starten BUMOC op zaterdag meteen met een spannende match tegen Flywin. We weten een aantal punten uit te lopen maar geven de voorsprong nog uit handen. We spelen universe en pakken toch de winst.

Onze tweede match tegen de finalist van vorig jaar Jetset Mixed gaat het gelijk op. In de tweede helft zwakken we terug wat af en komen 7-10 achter. We herpakken ons en maken een comeback om de winst te pakken met 11-10!

Onze laatste match is tegen XLR8RS 1. We maken het opnieuw onnodig spannend en spelen nog eens universe en halen nogmaals de winst binnen. Dag 1 afgesloten met 3 matchen op universe!

Zondag spelen we voor de top 4 tegen Oufti- blareux. Opnieuw universe, maar moeten nu helaas wel het onderspit delven.

Volgende match tegen Glory Owls om in top 6 te blijven. We blijven gans de match op voorsprong, bij de cap zwakken we even af en komen de Owls dichter maar we kunnen gelukkig een universe vermijden, winst met 11-8.

We strijden onze laatste match tegen Gentle Colaboration. Een jonge ploeg maar wel met veel ervaring. We maken het eerste punt een break en komen 2 punten voor. Het gaat een eind gelijk op, maar dan beginnen we wat fouten te maken. We verliezen de laatste match met 8-11.

Gentle Coop won de finale met 15-3 van Diabolic Heaven.

Een mooie 6e plaats haalden we dit jaar, 4 plaatsen hoger dan vorig jaar. Cheers!